Toen ik midden jaren negentig, het internet verkende, maakte ik al snel gebruik van het handwerk der HTML. Zelfs een week, elke dag een ander siteje gebouwd. Dus toen ik 10 jaar geleden ASP had geleerd, ben ik een website gaan ontwerpen, met dagboek functie.

Afijn, Harddisk ging kapot, had andere interesses, ander werk. Ik had niet de fut om de boel nieuw te programmeren met PHP, dus al lang blij, dat web-log.nl dit van mij over nam.
Zo ben ik 6 1/2 jaar geleden begonnen met deze blog. In eerste instantie tekst en poëzie, sinds 2 jaar voornamelijk fotografie. Al heb ik altijd wel een plekje op het web gehad, om alles wat ik op t web doe, te verbinden, nu heb ik een echte site: (herfstmedia.nl), en met behulp van wordpress onder de motorkap, heb ik nu een plek, die verschillende media vormen aan de bezoeker van de site toont.

Het tekstuele blogwerk heeft daar natuurlijk ook een plaats in, verdeeld over verschillende categoriën, met ook het oude behouden. Omdat wordpress het toestaat dubbele categoriën aan een blogje te verbinden, ga ik de oude dingen nog wel een keer onderverdelen, naar de categoriën